Praktijk Voorhaar


Psychologische hulpverlening & Mindfulness

Mindfulness Agenda

MBCT training voorjaar 2024

De bijeenkomsten staan gepland op een vrijdag: 

Bijeenkomst 1: 1 maart

Bijeenkomst 2: 8 maart

Bijeenkomst 3:  15 maart

Bijeenkomst 4: 29 maart

Bijeenkomst 5:  5 april

Bijeenkomst 6:  12 april

Oefendag: Zaterdag 13 april

Bijeenkomst 7:  19 april

Bijeenkomst 8:  26 april


De tijd op de vrijdag: 14.00 - 16.30 uur,

inloop vanaf 13.45 uur

De tijd op de oefendag: 10.00 - 16/16.30 uur,

inloop vanaf 9.45 uur.


Locatie

De training vindt plaats op het gezondheidscentrum Onder de Linden, op de tweede verdieping in ruimte 2.06. Tijdens het kennismakingsgesprek zal ik wijzen waar de groepsruimte is. 


Aanmelding

U kunt zich op geven door het aanmeldformulier op de website in te vullen. Op het aanmeldformulier dient u aan te geven dat het om de ‘MBSR training’ gaat.


Vooraf krijgt u een kennismakingsgesprek, om samen te bespreken wat u wenst te bereiken en of de training daarvoor geschikt is.  Op zaterdag 13 april staat een oefendag gepland, om het geleerde te verdiepen. Op 22 maart is er geen bijeenkomst. 


Kosten

In het geval van terugkerende depressie wordt de training vergoed vanuit de basisverzekering. U heeft hiervoor een verwijzing nodig van de huisarts. De kosten gaan wel af van uw eigen risico. 


De training kan soms ook (deels) vanuit de aanvullende verzekering vergoed worden, u kunt bij uw zorgverzekeraar na vragen of mindfulness in hun vergoeding is opgenomen. 

Ik voldoe aan de eisen van de zorgverzekeraars voor vergoeding; ik ben lid van de VMBN, heb een AGB-code en ik ben opgenomen in het Mindfulness Register. 


Mocht je geen aanspraak kunnen maken op vergoeding door de zorgverzekeraar, dan kun je nog denken aan vergoeding door de werkgever of anders de training zelf betalen. De training kost € 450. In de kosten zijn het kennismakingsgesprek, het werkboek, de audio-oefeningen en thee tijdens de training en intensieve oefendag inbegrepen. Na het kennismakingsgesprek ontvangt u een factuur. Deze dient u voorafgaand aan de training te voldoen. Bij niet tijdig annuleren worden kosten in rekening gebracht.


Voor meer informatie zie de website van de VMBN.

Oefendag/ stiltedag

Tijdens de oefendag kunt u verder gaan met uw mindfulness-beoefening, of de draad weer op pakken. Een dag helemaal voor uzelf. Alleen toegankelijk als u ervaring heeft met meditatie. Bijvoorbeeld deelname aan een mindfulnesstraining, bij mij of elders.


Wanneer: zaterdag 13 april 2024

Tijd: 10.00-16/16.30 uur

Waar: sfeervolle groepsruimte 2.06, op de tweede verdieping van Gezondheidscentrum Onder de Linden

Kosten: 25 tot 75 euro per persoon. U mag zelf bepalen hoeveel u geeft.

Praktisch: thee en water inbegrepen, neemt u zelf een lunch mee.


Aanmelden kan via e-mail, SMS, app of via het contactformulier op de website.


Telefoonnummer: 06-24602667

E-mailadres: info@praktijkvoorhaar.nl